Przejdź do treści
- Śmietankowy
Tort z jasnego biszkoptu, przesmarowany frużeliną wiśniową, przełożony śmietaną, nakropiony syropem i wykończony białą polewą.
Na życzenie klienta tort może być przygotowany bez polewy.
- Czekoladowy
Tort z ciemnego biszkoptu, przesmarowany frużeliną wiśniową, przełożony aksamitnym kremem czekoladowym, nakropiony syropem i wykończony polewą z ciemnej czekolady.
- Czekoladowy na śmietanie
Tort z ciemnego biszkoptu, przesmarowany frużeliną wiśniową, przełożony kremem czekoladowym na bazie śmietany, nakropiony syropem i wykończony polewą z ciemnej czekolady.
- Gruszkowy
Tort z ciemnego biszkoptu przekładany śmietaną o smaku gruszkowym, przesmarowany brzoskwinią, nakropiony syropem i wykończony polewą z białej czekolady w kolorze zielonym.
- Wiśniowy z żelką
Tort z jasnego biszkoptu, przesmarowany frużeliną wiśniową, przełożony śmietaną o smaku wiśniowym z żelką z wiśni, nakropiony syropem i wykończony polewą z białej czekolady w kolorze czerwono-różowym.
- Śmietankowo-owocowy
Tort z jasnego biszkoptu, przesmarowany frużeliną wiśniową, przekładany śmietaną z owocami, nakropiony syropem i wykończony śmietaną i owocami otulonymi brzoskwiniowym żelem (alternatywą jest wykończenie polewą czekoladową i owocami)
- Prima (śmietankowy z galaretką)
Tort złożony z trzech warstw jasnego, wilgotnego biszkoptu i aksamitnej śmietany kryjącej w sobie kosteczki kolorowej galaretki.
- Orzechowy
Tort z jasnego biszkoptu, przesmarowany frużeliną wiśniową, przełożony delikatnym kremem orzechowym z nutą czekolady.
- Cytrynowy
Tort z jasnego biszkoptu przekładany śmietaną o smaku cytrynowym, nakropiony syropem i wykończony polewą z białej czekolady w kolorze żółtym.
- Tropical
Tort z jasnego biszkoptu przełożony śmietaną o smaku marakui z brzoskwinią i żelką z mango, nakropiony syropem i wykończony polewą z białej czekolady.
- Oreo
Intensywnie czekoladowe ciasto z kremem śmietankowym na bazie serka mascarpone z dodatkiem kultowych ciasteczek.
- Chrupiąca malina
Jasny klasyczny biszkopt z warstwą chrupki na bazie białe czekolady, kremem malinowym oraz kremem z białą czekoladą i zatopioną w nim żelką malinową.