Smaki tortów

  1. Śmietankowy
    Tort z jasnego biszkoptu, przesmarowany frużeliną wiśniową, przełożony śmietaną, nakropiony syropem i wykończony białą polewą.
    Na życzenie klienta tort może być przygotowany bez polewy.
  2. Czekoladowy
    Tort z ciemnego biszkoptu, przesmarowany frużeliną wiśniową, przełożony aksamitnym kremem czekoladowym, nakropiony syropem i wykończony polewą z ciemnej czekolady.
  3. Czekoladowy na śmietanie
    Tort z ciemnego biszkoptu, przesmarowany frużeliną wiśniową, przełożony kremem czekoladowym na bazie śmietany, nakropiony syropem i wykończony polewą z ciemnej czekolady.
  4. Gruszkowy
    Tort z ciemnego biszkoptu przekładany śmietaną o smaku gruszkowym, przesmarowany brzoskwinią, nakropiony syropem i wykończony polewą z białej czekolady w kolorze zielonym.
  5. Wiśniowy z żelką
    Tort z jasnego biszkoptu, przesmarowany frużeliną wiśniową, przełożony śmietaną o smaku wiśniowym z żelką z wiśni, nakropiony syropem i wykończony polewą z białej czekolady w kolorze czerwono-różowym.
  6. Śmietankowo-owocowy
    Tort z jasnego biszkoptu, przesmarowany frużeliną wiśniową, przekładany śmietaną z owocami, nakropiony syropem i wykończony śmietaną i owocami otulonymi brzoskwiniowym żelem (alternatywą jest wykończenie polewą czekoladową i owocami)
  7. Prima (śmietankowy z galaretką)
    Tort złożony z trzech warstw jasnego, wilgotnego biszkoptu i aksamitnej śmietany kryjącej w sobie kosteczki kolorowej galaretki.
  8. Orzechowy
    Tort z jasnego biszkoptu, przesmarowany frużeliną wiśniową, przełożony delikatnym kremem orzechowym z nutą czekolady.
  9. Cytrynowy
    Tort z jasnego biszkoptu przekładany śmietaną o smaku cytrynowym, nakropiony syropem i wykończony polewą z białej czekolady w kolorze żółtym.
  10. Tropical
    Tort z jasnego biszkoptu przełożony śmietaną o smaku marakui z brzoskwinią i żelką z mango, nakropiony syropem i wykończony polewą z białej czekolady.
  11. Oreo
    Intensywnie czekoladowe ciasto z kremem śmietankowym na bazie serka mascarpone z dodatkiem kultowych ciasteczek.
  12. Chrupiąca malina
    Jasny klasyczny biszkopt z warstwą chrupki na bazie białe czekolady, kremem malinowym oraz kremem z białą czekoladą i zatopioną w nim żelką malinową.